Aktualita

Catering SIVEK HOTELS na Pražském hradě opět zářil

Ministerstvo průmyslu a obchodu a Rada kvality České republiky za podpory vlády ČR ve Španělském sále Pražského hradu slavnostně vyhlásily Národní ceny kvality České republiky, Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost a ostatních ocenění v oblasti kvality za rok 2019.

Prestižní národní i mezinárodní ocenění získávají organizace podnikatelského a veřejného sektoru na základě toho, jak kvalitně plní potřeby zákazníků, klientů a zaměstnanců,  jakou mají produktivitu a efektivitu práce a výsledků a jak se jim daří vytvářet inovativní prostředí.

Stalo se již tradicí, že každoroční přípravu a průběh slavnostního rautu ve Španělském sále Pražského hradu svěřují organizátoři Cateringu SIVEK HOTELS. Jsme hrdi na to, že tato významná akce byla opětovně svěřena právě našemu Culinary teamu složenému z gastronomických profesionálů.

Dobrý den pane řediteli,
moc děkuji za fotografie a především za samotnou organizaci a spolupráci Vám i Vašim kolegyním. Dle ohlasů se akce velmi vydařila a vy na tom máte nespornou zásluhu.
Ještě jednou děkuji za spolupráci a přeji hezký den

Ing. Miroslav Svoboda, PhD.
oddělení společenské odpovědnosti organizací a řízení kvality/odbor podnikatelského prostředí a obchodního podnikání


Slavnostní raut Národní ceny kvality 2019 - SIVEK CATERING
Slavnostní raut Národní ceny kvality 2019 - SIVEK CATERING
Slavnostní raut Národní ceny kvality 2019 - SIVEK CATERING