Aktualita

Certifikát výjimečnosti 2019 portálu TripAdvisor pro hotel Kampa-Stará zbrojnice

... Byli jste oceněni za vynikající služby.

S velkou radostí Vám oznamujeme, že zařízení Kampa-Stará zbrojnice získalo ocenění Certifikát výjimečnosti za rok 2019, a to na základě konzistentně skvělých recenzí, které jste získali na TripAdvisoru ...

Takto zní oficiální sdělení největšího světového hodnotitelského portálu TripAdvisor k získání Certifikátu výjimečnosti 2019 pro hotel Kampa-Stará zbrojnice****, který ocenění získal již v roce 2010, 2014 a 2016.

Ocenění chápeme jako poděkování našich spokojených hostů, kteří při návštěvě Prahy využili našich ubytovacích, gastronomických a konferenčních služeb. Jsme velmi rádi, že se hotel Kampa-Stará zbrojnice**** řadí mezi nejlépe klientsky hodnocené pražské hotely. Hotelovou výjimečností je jeho umístění v historické budově ze 17. století s unikátní a neopakovatelnou atmosférou rytířů a mušketýrů a polohou v klidné lokalitě u parku Kampa a Karlova mostu.

Děkujeme našim hostům, kteří se o našich službách pochvalně vyjádřili a zaslali svá hodnocení na cestovatelský portál TripAdvisor, velmi si vašich hodnocení ceníme!

Certifikát výjimečnosti 2019 portálu TripAdvisor pro hotel Kampa-Stará Zbrojnice