Aktualita

Česko je druhou nejvlídnější zemí světa

Celosvětový ubytovací portál Booking.com každoročně uděluje nejlepším ubytovacím zařízením ocenění za vysoké hodnocení od hostů. Letos poprvé vytvořil i žebříček nejvlídnějších zemí, který odvodil z toho, jaký podíl ze všech hotelů a penzionů v dané zemi tvoří ty nejlépe hodnocené. Česko obsadilo druhé místo, hned po Rakousku a před Polskem.

Booking.com registruje v Česku více než 16 tisíc ubytovacích zařízení a podle hodnocení jsou nejoblíbenějšími městy s ubytováním Praha, Karlovy Vary, Brno a Mariánské Lázně.

Přívětivost místních obyvatel je pro zahraniční návštěvníky jedním z důležitých aspektů při výběru dovolenkové destinace, stejně tak jako je bezpečnost, cenová dostupnost a komunikativnost.

Rodinná hotelová společnost SIVEK HOTELS je známá svou přívětivostí k hostům a návštěvníkům, kteří využívají ubytovacích služeb v pražských hotelech a restauracích. Na několika světových hodnotících portálech, sdružujících hodnocení návštěvníků, je ochota zaměstnanců SIVEK HOTELS vyhodnocena na prvních pozicích.

Objednejte si pobyt rychlou rezervací prostřednictvím moderního online rezervačního systému s benefitní cenou za přímou rezervaci.

Využijte služeb SIVEK HOTELS, nechte se hýčkat Prahou a Pražany!