Aktualita

Firemní akce v Praze - hotely pro firemní klientelu

Jaro bývá obdobím, kdy většina firem a společností organizují nejrůznější firemní akce, školení a setkání. K těmto akcím potřebují profesionální zázemí konferenčních prostor, gastronomických služeb a ubytovacích kapacit.

Hotely rodinné firmy SIVEK HOTELS nabízí pražské konferenční prostory a salonky ve svých hotelových zařízení, zejména v Hotelu Kampa - Stará Zbrojnice v Praze 1 a Hotelu Selský Dvůr v Praze 10. Oba hotely poskytují profesionální přístup, zázemí a mnohaleté zkušenosti v oblasti kongresové turistiky a služeb pro korporátní klientelu.

Vyhledávaným poskytovatelem služeb pro firemní klientelu je Hotel Kampa - Stará Zbrojnice, který nabízí kromě nově rekonstruovaných pokojů, unikátní Rytířský sál, menší salonky, WiFi a vlastní parkoviště. Nedílnou součástí služeb v rámci konferencí a meetingů jsou gastronomické služby, které jsou v hotelu zabezpečovány profesionálním SIVEK Culinary týmem, který zajišťoval prestižní gastronomii mj. pro Olympijské domy při Olympijských hrách, rauty ve Španělském sále Pražského hradu a  mnoho dalších kulturních a sportovních akcí.

Hotel Selský Dvůr v Praze 10 je vyhledávaný zejména pro výjimečné umístění v blízkosti dálničního přivaděče do Prahy D1 a pro diskrétnější klidovou polohu s možností rezervace celého hotelu pro firemní akci. Tuto možnost pravidelně využívají zejména sportovní týmy, jak tomu bylo při konání IIHF Mistrovství světa v ledním hokeji nebo Mistrovství světa v softballe mužů.

Hotel nabízí konferenční místnost, salonek, wellness centrum a otevřené hotelové atrium pod širým nebem, moderní hotelové pokoje s bezkonkurenčním komfortem spaní, výběrem z několika druhů zdravotních polštářů, nejmodernější 32“ LCD televizory s množstvím satelitních kanálů, vysokorychlostní Wi-Fi zdarma, bezpečnostní elektronickou schránku, minibar a vlastní hotelové parkoviště.  

Hotel Harmony v Praze 1 je ideálním místem pro cestující firemní klientelu a obchodní cestující. Umístění v centru města s možností parkování a v pěší blízkosti společenských center nebo městskou dopravou, jsou důvody, proč je hotel Harmony ideálním místem pro přenocování v Praze. Nově vybavené prostorné pokoje, bohatá snídaně, vstřícný kolektiv a vysokorychlostní internet jsou důvody oblíbenosti hotelu.