Aktualita

Hotel Harmony*** v Praze zcela v novém kabátě

Tisková zpráva rekonstrukce hotelu Harmony 2019

Významný český hotelový řetězec SIVEK HOTELS provozující v Praze 5 hotelů, mezi něž patří i oblíbený hotel Harmony *** v samém srdci Prahy 1, provedl nákladnou komplexní rekonstrukci celého hotelu, která měla za cíl jediné, a to zvýšit kvalitu ubytovacích služeb. Protože Hotel Harmony*** sloužil svým hostům již mnoho let, nastal čas na zlepšení a přeměny.

Celý průběh náročných prací týkajících se přeměny pokojů a koupelen, snídaňové restaurace, hlavního hotelového výtahu a společných prostor byly naplánovány na 1. polovinu roku 2019. Termín byl bez průtahů dodržen a tak 1. 6. 2019 mohl hotel Harmony*** v Praze přivítat své první klienty ve zcela nových interiérech.

Hotelové pokoje byly vybaveny novým nábytkem a koberci, koupelny mají nový design včetně technických rozvodů. Rovněž tak Snídaňová restaurace dnes vítá své hosty novým interiérem. Zvláštní důraz byl kladen na bezpečnost hotelových hostů, a tak byly všechny pokoje vybaveny moderním elektronickým zámkovým systémem.

Hotel Harmony***, který je velmi vyhledávaný hosty pro svou centrální polohu, v blízkosti všech důležitých turistických a obchodních míst Prahy, nabízí ubytování v celkem 60 pokojích. K dispozici jsou hostům jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje. Pokoje typu „Suite“ jsou zvláště vhodné pro rodiny s dětmi. Všechny hotelové pokoje jsou samozřejmě nekuřácké a kromě zbrusu nových interiérů v nich naleznete také vysokorychlostní Wi-Fi zdarma.