Aktualita

Hotel Selský Dvůr a Hotel Melantrich vítězi v Czech Hotel Awards 2022

Hotel roku - Czech Hotel Awards 2022 – je celostátní soutěž o titul nejoblíbenějšího hotelu v České republice, která si klade za cíl zmapovat a zviditelnit nejoblíbenější hotely po celé České republice.

V 11. ročníku tohoto úspěšného a prestižního udílení cen, Hotel Selský Dvůr obhájil již čtvrté vítězství v kategorii 4* hotely Praha 10 a Hotel Melantrich obsadil první místo v kategorii 3* v regionu Praha 1 v této uznávané české soutěži, které staví na hlasech spokojených hostů.

Hotel Selský Dvůr je oblíbeným a vyhledávaným hotelem nejen pro ubytování, ale i pro vyhlášenou gastronomii, přátelské klidné prostředí a pozornou obsluhu. V hotelu jsou během roku uspořádány desítky svatebních hostin, přátelských setkání a vyhlášených gastronomických akcí.

Hotel Melantrich, menší rodinný hotel v samotném srdci staré Prahy, nabízí pohodlné ubytování na hlavní turistické cestě mezi Václavským a Staroměstským náměstím. Výhodné umístění hotelu, vstřícný personál, účelně zařízené čisté pokoje, bohatá bufetová snídaně a pokrytí Wi-Fi zdarma jsou oceňované hotelové přednosti. 

Jsme hrdí na to, že se oba naše hotely provozované společností SIVEK HOTELS umístili v této prestižní soutěži na 1. místě.

Snahou celého kolektivu Hotelu Selský Dvůr a Melantrich je vždy poskytovat profesionální služby a perfektní zázemí všem svým klientům.