Aktualita

Hotel Selský Dvůr vítězem Czech Hotel Awards 2019 - Hotel roku 2019

Ocenění Hotel roku jsou udělována pro každý kraj a každý pražský obvod. Do letošního již osmého ročníku byl nominován Hotel Selský Dvůr do kategorie Praha 10, hotel 4 hvězdy.Na základě hlasování příznivců, návštěvníků a hostů se Hotel Selský Dvůr umístil v této kategorii na prvním místě. 

Výsledek soutěže Czech Hotel Awards 2019 je pro hotel, management a zaměstnance výzvou i závazkem směřujícím k dalšímu zkvalitňování služeb, servisu a nabídek. 

Jsme rádi, že Hotel Selský Dvůr**** je oblíben jak ubytovanými hosty, tak návštěvníky restaurace či wellness centra, ale i účastníky firemních akcí a svatebčany. Kolektiv zaměstnanců hotelu přistupuje k hostům se vstřícností a ochotou zajišťující pohodlí, dobrou náladu a odpočinek. Restaurace a venkovní zahrádka je oázou klidu a pohody spojenou s vynikající gastronomií orientovanou na domácí speciality z pečlivě vybraných surovin od prověřených dodavatelů. 

Ubytovaní hosté velice oceňují bezkonkurenční lůžkový komfort zdravého spánku na matracích Chianti s polštářovým menu, které nabízí výběr z několika druhů zdravotních polštářů. 

Mezi významné hotelové návštěvníky patří zejména v poslední době sportovci a další osobnosti společenského a kulturního života. Do hotelu se rádi vrací i svatebčané na oslavy svých výročí, gurmáni a místní obyvatelé mnohdy v doprovodu dětí. 

Hotel Selský Dvůr nabízí služby téměř pro každého, využijte našich nabídek a staňte se našimi stálými hosty.

Czech Hotel Awards 2019