Aktualita

Hotely společnosti Sivek Hotels nově přijímají platby Apple Pay

S příchodem platební služby Apple Pay rozšiřují hotely společnosti SIVEK HOTELS platební možnosti klientům. Apple Pay si okamžitě získal obrovský zájem jak uživatelů po celém světě, tak i okamžitě po zavedení v Česku. Předpokládáme, že Apple Pay bude v síti hotelů SIVEK HOTELS hojně využívána. Během prvního týdne si jej aktivovalo do svých mobilních telefonů více než 100.000 uživatelů.

Rodinná hotelová firma SIVEK HOTELS využívá v rámci své činnosti nejnovější moderní technologická řešení, čímž vytváří svým hostům přívětivé prostředí moderního světa. Již několik let je standardem online rezervační systém, online propojení na celosvětové prodejní portály a služby jako online chat a připravovaná komunikace skrze aplikace Viber a WhatsApp. Pro interní potřebu se využívá nejmodernější recepční systém, správce distribučních kanálů a sledování spokojenosti zákazníků. A nyní přichází Apple Pay.

Apple Pay je bezpečnou a rychlou platební metodou, než nabízí klasické platební karty, a to zejména tím, že při platbě prostřednictvím Apple Pay se nepřenáší žádné osobní údaje kromě vygenerovaného kódu. V případě platby klasickou platební kartou se přenáší jméno, platnost karty, CVV kód a spousta dalších detailů.

Je více než pravděpodobné, že obliba Apple Pay poroste mezi uživateli i nadále nebývalou rychlostí a postupem času kvůli ní možná i zaniknou klasické platební karty.