Aktualita

Jarní návštěva Prahy

Nebývale teplé dny začátkem letošního jara lákají k návštěvám měst a kulturních akcí. Jarní Praha nabízí nespočet kulturních a sportovních událostí nejen pro místní obyvatele, ale i pro návštěvníky hlavního města. Ideální čas strávený v Praze jsou minimálně dva dny, lépe je však strávit v Praze prodloužený víkend, aby si návštěvník dostatečně užil kulturních akcí, prohlídek turistických míst a ochutnal vynikající a vyhlášené místní speciality.

Praha se den od dne obléká do jarního hávu, rozkvétají první keře v městských zahradách a parcích, sluníčko hřejivě hladí po tvářích a rozjasňuje mysl. Pohledy z vyhlídkových míst na stověžatou Matičku měst jsou nezapomenutelnými zážitky.

Odpolední siesty u kávy na oblíbených turistických místech s vyhlídkami na Pražský hrad a Petřín nebo pohledy z paluby parníků na Nábřeží inspirují návštěvníky k dalším romantickým procházkám na známá místa. Praha je jednoznačně jedním z nejbezpečnějších míst ve světě, proto noční pohledy na Prahu patří neodmyslitelně k fotografování, k relaxačnímu uvolnění a pocitu nekonečně dlouhého volného času.

Při návštěvě stověžaté Prahy Vám poskytneme kvalitní hotelové ubytování v našich hotelech různých cenových kategorií a to přímo v centru Prahy na těch nejlepších adresách. Pro jejich rezervaci můžete využít online rezervační systém s přímým výběrem pokoje a s garancí té nejlepší ceny. Všechny hotely si rovněž tak můžete rezervovat telefonicky nebo prostřednictvím Online chatu sociální sítě Facebook.

Už nyní se těšíme na Váš příjezd a pobyt v Praze. Pro nadcházející období Vám doporučujeme navštívit právě probíhající Matějskou pouť, Febiofest Prague International Film Festival nebo aktuálně probíhající veletrhy a výstavy. Nelze opomenout sportovní akce jako např. Sportisimo 1/2 Maraton Praha 2020 a dále pak od 28.3. – 19.4.2020 velkolepé, tradiční Velikonoční trhy.