Aktualita

Firma SIVEK HOTELS připravila řadu bonusů pro tuzemské klienty

Světová pandemie nemoci Covid19  zasáhla snad každého z nás, avšak jedním z nejpostiženějších odvětví se bezesporu stalo hotelnictví a turismus. Doslova ze dne na den se musely jednotlivé podniky přizpůsobit a hledat nová řešení. Rodinná hotelová firma SIVEK HOTELS se zaměřila na českou klientelu, pro kterou připravila řadu exkluzivních nabídek a bonusů, platných pro rezervace ubytování od letošního června. Bonusy jsou zaměřené pro rodiny s dětmi, aktivní seniory a klienty, kteří si chtějí Prahu doslova užít.

Exkluzivní nabídky se vztahují nejen na  úpravy cen pokojů, ale i na čerpání vybraných hotelových služeb zdarma, například vysoce ceněné parkování, vysokorychlostní WiFi a další. Mimo nabídky hotelových služeb získají návštěvníci bonusy ve formě slevových voucherů na oblíbené pražské atrakce, jako muzea, památky, výlety lodí a další zajímavosti.

Všichni zaměstnanci SIVEK HOTELS se již nyní těší na domácí klientelu, které jsou připraveni poskytnout profesionální hotelové služby, vysoké hygienické standardy a bezpečí. V hotelech s restauracemi je pro hosty připraven zcela nový jídelní lístek, s nabídkou oblíbených českých i mezinárodních specialit, které taktéž prošly cenovou redukcí.

Snahou SIVEK HOTELS je poskytnout tuzemským cestovatelům mimořádnou a hlavně neopakovatelnou atmosféru stověžaté Prahy, vyrazit do nezaplněných pražských ulic, objevovat kouzlo nejen turistických míst a dobře se najíst. K tomu nabízí zákazníkům komfort nedávno zrekonstruovaných a moderně zařízených hotelových pokojů, aby se návštěvníci v hotelích cítili jako doma.