Aktualita

SIVEK HOTELS zajišťuje prestižní catering na Czech Truck Prix pro tuzemský nejlepsi team Buggyra Racing

Na 27. ročníku Evropského šampionátu okruhových tahačů European Truck Racing Championship v Mostě bude 31.8. - 2.9.2019 celodenní catering pro nejlepší českou závodní stáj Buggyra Racing zajišťovat SIVEK HOTELS.

Mostecký okruh přivítá ve dnech 31.8. - 2.9.2019 již 27.ročník svého nejprestižnějšího a nejnavštěvovanějšího podniku každoročního kalendáře TOTAL Czech Truck Prix, jehož součástí je také The Most Truck Festival. Podpoře tuzemských fanoušků se těší zejména domácí jezdec Adam Lacko a jeho tým Buggyra Racing. Adam v sezoně 2018 vybojoval už potřetí celkové druhé místo, je evropským šampionem z roku 2017.

Pátek je vyhrazen tréninkům a kvalifikacím a oběma jízdám pravidelnosti série Classic Cup, v níž soutěží historické závodní vozy. Sobotní a nedělní program je téměř identický. Trucky v sobotu odjedou kvalifikaci a první dva závody, v neděli druhou kvalifikaci a zbývající dva závody. Doprovodné série pojedou první závod v sobotu a druhý závod v neděli, vyjma KIA Platinum Cup, který pojede oba závody v neděli.

SIVEK HOTELS bude po celou dobu konání šampionátu zajišťovat celodenní VIP catering, tentokráte za burácení motorů obrovských truckových speciálů.

Přijeďte se podívat na adrenalinový podnik mosteckého autodromu, kde nebude nouze o souboje nejlepších jezdců letošního ročníku evropského šampionátu okruhových tahačů European Truck Racing Championship.