Aktualita

SIVEK HOTELS hlavním partnerem ubytování mistrovství světa v Softballu mužů 2019

Česká republika slaví softballový svátek. Dne 13. června 2019 bylo zahájeno Mistrovství světa v softballu mužů a SIVEK HOTELS má tu čest zabezpečovat pro tuto významnou sportovní událost kompletní ubytování týmů a oficiálních účastníků, včetně vybraných doprovodných služeb.

„Spolupráce s Českou softballovou asociací je pro nás další velkou výzvou. Důležité je, aby všichni oficiální návštěvníci měli perfektní zázemí, ubytování a kvalitní služby. Světový šampionát se vždy konal mimo Evropu a tak máme jedinečnou příležitost představit Českou republiku jako zemi, do které se každý rád bude vracet. Přesto, že v současné době intenzivně pracujeme na zajištění komplexních služeb pro týmy, media a IIHF na Mistrovství světa v hokeji, které se koná v termínu 25.12.2019 - 4.1.2020 v Ostravě a v Třinci, tak jsem přesvědčen, že se nám veškeré „softballové“ služby podaří zajistit kvalitně a naše péče a koordinace bude pro samotné mistrovství přínosem“ říká generální ředitel SIVEK HOTELS, pan Viliam Sivek.

Český softball si vybral právě SIVEK HOTELS z důvodu úspěšné organizace několika sportovních mistrovství konaných v České republice. V minulosti se společnost SIVEK HOTELS zhostila organizace ubytování na výbornou u akcí jako Mistrovství světa ve florbale 2019, Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2015 a dalších významných událostí a happeningů jako bylo např. 115 výročí věhlasné značky Harley-Davidson.  

Světový šampionát se dosud vždy konal mimo Evropu a Česko jako dlouhodobě nejúspěšnější evropská softballová země, jsme uspěli v souboji s konkurenční nabídkou Spojených států.

Do soubojů o pohár Mistrů světa se kvalifikovalo 16 týmů z celého světa.

Mistrovství světa v softballu mužů