Aktualita

SIVEK HOTELS partnerem INTER Academy CAMP FC Internazionale Milano

Rodinná hotelová a gastronomická společnost SIVEK HOTELS je významným partnerem mnoha sportovních odvětví a akcí na té nejvyšší možné úrovni, pořádaných v České republice. Nově se firma stala partnerem INTER Academy CAMP FC Internazionale Milano – fotbalové akademie pod záštitou italského Interu Milán.

Na tiskové konferenci pořádané v Hotelu Selský Dvůr, představili zástupci italského velkoklubu projekty, kterým se chce Inter Milán v Česku věnovat. Během léta se v Česku uskuteční INTER Academy Camp, který je určen talentovaným fotbalistům (chlapci a děvčata) ve věkové kategorii 5 až 17 let.

INTER Academy Camp je šestidenní tréninkový fotbalový kemp, při kterém jsou pod dohledem profesionálních trenérů akademie FC Internazionale Milano a lokálních asistentů pořádána setkání chlapců a dívek za účelem společných tréninků a dalších akcí.

Společnost SIVEK HOTELS tímto partnerstvím vstupuje do dalšího sportovního odvětví, které bezprostředně následuje po partnerství při Mistrovství světa v softballu mužů, při kterém SIVEK HOTELS zajišťuje ubytovací, stravovací a dopravní služby.

INTER Academy Camp