Aktualita

SIVEK HOTELS rozšiřuje své hotelové portfolio o bezobslužná ubytovací zařízení Rooms & Suites by SIVEK HOTELS

Od 1.10.2023 se společnost SIVEK HOTELS rozrostla o další ubytovací zařízení Charles Bridge Room & Suites by SIVEK HOTELS.

Tento překrásný samoobslužný „hotel“ poskytuje ubytování ve 14 plně vybavených pokojích a apartmá v těsné blízkosti Karlova mostu v samotném historickém centru Prahy.

Hosté v tomto zařízení nepotkají zástupy hotelových zaměstnanců, přesto jsou všechny pokoje a společné prostory obslouženy standardním každodenním hotelovým úklidem. Velký důraz je kladen na pohodlí a bezpečí všech ubytovaných hostů.

Na každém pokoji či apartmá se kromě standardního hotelového vybavení nachází kvalitní hotelová kosmetika a Espesso kávovar s prémiovou kávou Dallmayr. Chybět nemůže minibar v ceně pobytu, kvalitní láhev vína na uvítanou nebo rychlovarná konvice společně s výběrem těch nejkvalitnějších čajů.

Pro klienty je k dispozici 24/7 telefonní HOT LINE. Přímo v budově se nachází jedna z nejznámějších českých hospod Lokál, která je zaměřená na lokální produkty a to nejlepší pivo Plzeňského typu.

Hosté hotelu si tak mohou vychutnat nejen úžasnou lokalitu staré Prahy, ale i gastronomický a především „nestrojený“ zážitek jako celá řada Pražanů

Web: www.charlesbridgerooms.cz

Tel: +420 606 602 605

  

Co je koncept Rooms & Suites by SIVEK HOTELS.

 

Jedná se o zcela nový a samoobslužný koncept ubytovacího zařízení provozovaný společností SIVEK HOTELS.

Hosté v tomto zařízení jsou obslouženi zcela digitálně, bez fyzické asistence zaměstnanců.

Zařízení není hotelem v pravém slova smyslu ale jsou zde zachovány provozní a bezpečnostní standardy tak, aby se hosté v hotelu cítili dobře, komfortně a bezpečně.

Denně je prováděn úklid pokojů a společných prostor a 24hodinová asistence na telefonu pro všechny hosty.

Jednotlivé koncepty Rooms & Suites se od sebe mohou lišit požadavky na příjezd a odjezd hosta a jeho součinnost.