Aktualita

SIVEK HOTELS zajišťuje Hospitality služby pro Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji juniorů 2020

SIVEK HOTELS opětovně poskytuje hospitality services pro Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2020, tentokráte "dvacítek" (juniorů).

Kromě své hlavní činnosti ubytovacích a gastronomických služeb ve vlastních pražských hotelech, poskytuje hospitality služby při významných tuzemských a mezinárodních akcích. Již v minulosti při příležitosti konání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji v letech 2004 a 2015 v Česku prokázala společnost SIVEK HOTELS profesionalitu v poskytování hospitality služeb, které nyní využívá pro MSLH 20 IIHF 2020.

Letošní Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji juniorů 2020 hostí Česká republika od 26.12.2019 do 5.1.2020. Pořadatelskými městy jsou Ostrava (Ostravar arena) a Třinec (Werk arena). Mistrovství světa v ledním hokeji do 20 let je nejsledovanější mládežnickou hokejovou akcí v kalendáři IIHF z důvodu herních výkonů dvacítek a pozdějšího draftování mladých hráčů pro NHL. Na akci se sjíždí hokejoví agenti a skauti z celého světa, aby sledovali mladé talentované hráče stejně tak, jako stovky a tisíce fanoušků, kteří přijeli povzbudit svůj tým.

Trenér české reprezentace Václav Varaďa s nadsázkou říká: "Věřím, že celé Česko se bude o Vánocích dívat na pohádku na ledě." Fanděte společně s námi českým hráčům, aby mezi celkově deseti světovými týmy uspěli lépe než v předchozích letech.

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2020