Aktualita

Ubytovací služby v Praze pro osoby při výkonu povolání v době mimořádného nařízení

Vážení hosté,

rádi bychom Vás informovali, že s účinností od 27. 3. 2020 zajišťujeme ubytovací služby pro osoby při výkonu povolání, podnikatelské nebo jiné obdobné činnosti v souvislosti s mimořádným nařízením Ministerstva zdravotnictví ze dne 27.3.2020.

Vzhledem k situaci a prevenci bude stravování poskytováno formou pokojového servisu. Tímto opatřením chráníme Vaše zdraví. 

Ujišťujeme Vás, že péče o Vás a naše zaměstnance je dlouhodobá a pro nás nejdůležitější. Striktně dodržujeme vysoké hygienické standardy. Zdraví, bezpečí a pohoda při Vašem pobytu u nás je tou nejvyšší prioritou.

Jsme si plně vědomi, že vyhlášená bezpečnostní opatření jsou velmi důležitá, ale stejně důležité jsou i podmínky pro práci a odpočinek obchodních cestujících a osob, kteří na svých cestách nezbytně využívají hotelových služeb.

Ubytování v Praze si můžete rezervovat v hotelech SIVEK HOTELS, které jsou plně připraveny poskytnout servis a služby. Rezervaci ubytování můžete uskutečnit prostřednictvím plně automatizovaného rezervačního systému, telefonicky nebo chatem integrovaným na webové stránce.

Postaráme se o Vás!