Aktualita

Ubytujte se v jednom z hotelů SIVEK HOTELS a získejte volné vstupy na pražské turistické atrakce.

Návštěvu našeho hlavního města by měl určitě podniknout každý Čech a díky projektu: „V Praze jako doma“, do kterého se zapojila i rodinná společnost firma SIVEK HOTELS, to ještě nikdy nebylo jednodušší. Projekt organizace Prague City Tourism je zaměřený na podporu vícedenního turismu a princip je jednoduchý, čím více dní v Praze strávíte, tím více volných vstupů po pražských atrakcích dostanete.

Za každou noc v jednom z partnerských hotelů SIVEK HOTELS získá turista 2 body na osobu. Následně si návštěvník může body směnit za pražské turistické atrakce dle vlastního výběru. Mezi místy, které lze za body navštívit, patří galerie, muzea, významné pražské domy, historické památky, ale i pražská Zoo. Mimo samostatné vstupy mohou turisté využít některé z komentovaných prohlídek a objevit tak místa, na která by sami možná ani nenarazili.

Komentované prohlídky s certifikovanými průvodci jsou připraveny tematicky, takže si vybere opravdu každý návštěvník, a to i ti nejmenší.

Vyrazte poznat krásy i taje stověžaté Prahy. S ubytováním v jednom z hotelů SIVEK HOTELS se při své návštěvě budete skutečně cítit jako doma!