Aktualita

Viliam Sivek obdržel nejvyšší ocenění za filantropii

Již od roku 1997 působí v českém prostředí spolek Fórum dárců, který zastřešuje dárce v České republice. V souvislostí s existencí tohoto spolku, vznikla před třemi lety snaha podpořit a vyzdvihnout důležitost lidí, kteří charitativní činnost posouvají dál. Proto vznikly Ceny Fóra dárců pro osobnosti nadačního sektoru a filantropie.

Letos se předání cen Fóra dárců uskutečnilo 24. 6. 2020 a ceny byly rozdány ve třech kategoriích - Osobnost nadačního sektoru, Hrdina/ka filantropie 2020 a Osobnost filantropie 2020. V kategorii Osobnost nadačního sektoru zazněla významná jména jako Dagmar Havlová nebo Vendula Pizingerová, za své aktivity ve zdravotnictví. Cenu si převzala mimo jiné Nora Fridrichová za aktivní podporu rodičů samoživitelů v době koronakrize.

Ocenění v kategorii Osobnost filantropie 2020 získali Zdeněk Svěrák a také Viliam Sivek za významný osobní přínos a inspirativní podporu veřejně prospěšných aktivit. Viliam Sivek obdržel zároveň Cenu veřejnosti. Pro celý náš tým SIVEK HOTELS je toto ocenění pozitivní důkaz, že pomoc méně šťastným přináší dobrý pocit a uznání. 

Viliam Sivek obdržel nejvyšší ocenění za filantropii