Aktualita

Zažijte Prahu

Praha je plně připravena nabídnout svým návštěvníkům to nejlepší, co má. A hotely rodinné firmy SIVEK HOTELS se už také netrpělivě těší na své hosty.

Cestování je nedílnou součásti společenského života, který se postupně vrací do svých zajetých kolejí. Poskytovatelé služeb cestovního ruchu již pečlivě připravili vše potřebné, aby návštěvníci mohli bezpečně navštívit všechna turistická a kulturní místa v Praze, ať už ta všeobecně známá, ale i ta nová, která vznikla v posledních letech.

Výlet do Prahy v jarním období je vždy lákadlem, Praha se postupně probouzí a kvete, voní a přijímá nad svými zlatými věžemi sluneční paprsky, které Prahu ještě více rozzařují. V letošním roce bude jarní Praha téměř bez turistů ze zahraničí, proto neváhejte a přijeďte zažít Prahu, tak jak ji neznáte. Navštivte pražské památky, muzea i výstavy v domácí atmosféře a bez front. Využijte možnost komfortního ubytování v hotelech, kde se o Vás dokonale postarají tak, abyste si mohli bezstarostně užívat.

SIVEK HOTELS pro své hosty připravil neodolatelné nabídky slevových akcí spojených s ubytováním. K rezervacím dostanou hosté různé bonusy ve formě slev na nejrůznější pražské akce. Detailní přehled si můžete prohlédnout na webové stránce ZažijPrahu.cz. Zarezervujte si ubytování v hotelech SIVEK HOTELS a čerpejte mimořádnou nabídku. Vydejte se do Prahy a "Zažijte Prahu” jako z pohádky!

Spojte se s námi prostřednictvím webových stránek hotelů SIVEK HOTELS, online chatem, telefonicky nebo emailem.

Těšíme se na Vaši návštěvu v Praze, matce měst!